Verhuur en verkoop van diverse apparatuur

Wij verhuren en verkopen een breed scala aan apparatuur. Wij snappen echter dat apparatuur vaak maar een deel van de oplossing is. Wij denken dan ook graag met u mee om een volledig geintegreerde oplossing te creeren waarbij we zowel betrouwbare hardware als optimaal functionerende en op uw wensen toegespitste software inzetten.

Portable Selfservice Station

Wij hebben in eigen beheer een selfservice station ontwikkeld met een unieke en herkenbare uitstraling. Door zijn compacte vorm is hij makkelijk mee te nemen, er passen er b.v. met gemak 12 stuks op een euro-pallet. Maar hij is stevig genoeg om niet omver geduwd te kunnen worden en opvallend genoeg om een herkenningspunt te vormen voor uw bezoekers.
Ook beschikken wij over demonteerbare balies met vervangbare voor- en zijpanelen, hierdoor kunt u eenvoudig uw eigen branding toepassen zonder daar keer op keer hoge kosten voor hoeven te maken.

Alle selfservice stations beschikken standaard over een 22-inch touchscreen, hoogwaardige barcode scanner en dubbelzijdige creditcard lezer. Neem contact met ons op voor meer informatie of download alvast onze brochure.

Download Brochure

Portable Selfservice Station

Portable Server Cluster

Om u op locatie van de benodigde rekenkracht te voorzien beschikken wij over een mobiel server cluster. De flightcase is speciaal op maat gemaakt zodat hij niet meer dan de helft van een euro-pallet in beslag neemt. Hierdoor is er genoeg ruimte naast de server flightcase voor b.v. een DAP Stack Case 4 en besparen we dus op transport kosten door gangbare afmetingen te gebruiken.

Het cluster bevat o.a.:
  • 4x Dell servers (waarvan 1 management server)
  • 2x Cisco switches (redundant cluster netwerk)
  • 2x frontend switch (met zowel passive als active PoE)
  • een UPS zodat bij stroomuitval het cluster nog een half uur kan blijven doordraaien.

Neem contact met ons op als u benieuwd bent hoe wij u nog meer kunnen helpen

Portable Server Cluster

Overige hardware

Tevens beschikken wij over een ruime selectie iMacs, laptops, touchscreens, (kleuren)printers, 1D en 2D barcode scanners, handheld data collectors, netwerk switches en veel bijbehorende accesoires die teveel zijn om hier op te noemen.

Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden