Web-applicatie Development

Wij ontwikkelen en exploiteren complexe web-applicaties met behulp van de nieuwste technieken. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar headless rest api's (in b.v. Laravel of Django) met een progressieve frontend op basis van Vue..

Deze manier van bouwen biedt meerdere voordelen:
  • Een volledige scheiding van user interactie en (mogelijk zware) api queries
  • Mogelijkheid tot genereren en serveren van merendeels statische pagina's
  • Lage pagina laadtijden met behoud van user specifieke widgets

Tevens zijn wij voorstanders van publishing op basis van data triggers. Traditionele websites genereren bij twee gelijktijdige requests de meeste data dubbel. Via caches kan dit geminimaliseerd worden, maar vaak moet de server alsnog alle stukken data bij elkaar brengen tot een html-pagina. Maar hoe vaak verandert de content van een pagina nu echt? Het zinloos controleren op nieuwe content bij elke request kost dus onnodig veel cpu-kracht, tijd, stroom en dus potentieel geld.

Wij hebben een publishing strategie ontwikkeld waarbij elke request geserveerd wordt door een statische, vooraf gegenereerde html pagina. Deze html pagina wordt direct (en alleen dan) opnieuw gegenereerd als een van de op deze pagina weergegeven data-items verandert. Op deze manier hoefen we niet bij elke request te controleren of er nieuwe data is. Hierdoor kunnen wij ook een lage time-to-first-view1 garanderen voor uw gebruikers.

Zie ook ons project Korting en Gezond.nl voor meer informatie

Open Source-gebruik en -bijdrage

Wij omarmen open source software. Het gebruik van open source software biedt namelijk altijd de mogelijkheid om zelf aanpassingen te doen waardoor we de perfecte oplossing tot in de kleinste puntjes kunnen doorvoeren. Wij dragen dan ook regelmatig bij aan open source projecten als Node.js, Vue.js, Nuxt.js, Laravel, Prestashop en vele bijbehorende andere modules en tools.

Zie ook de door ons gecreëerde open source software Vrij Loon

Terug